0:07 час почати

Ні з ким вітатися небуду! Наврядчи мене хтось читає,та мені цього і не потрібно!Весна почалася дуже насичено,постійно холодно і не тільки на дворі ,а й у мене в душі.Так,мені треба виговоритися це прекрасий спосіб просто поговорити сам на сам. Я заздрю тим людям,які мають людей, що можуть слухати і розуміти.НА жаль в моєму житті таких немає.Буває так жостко пробиває на сміх та сльози,на радість і відчай,що просто людиною себе і не назвеш.
Ось,знову поселення в гуртожиток, наче 1 курс! Фу,аби знову всяка бридотина не началася!Хуй з нею-каже мій зухвалий мозок. на радість,я буваю більше з батьками.Так,люблю приїхати додому і у ванній побачити мою четверту зубну щітку,свій диванчик та кучу спогадів з цим прекрасним місцем.Мої рідненькі ,як я сумую за вами,як мені тяжко тут бути геть самій та беззахистній в цьому жорсткому і нечесному світі!!!
Мамо,я так люблю тебе! Якщо,я приїду,я обов*язково тобі це скажу мільйон а може і трільйон разів за два дні. Ти звониш до мене зранку в надію,що я прокинуулася і піду на пари.Мамо,я то йду,а то і не йду,вибач що брешу тобі тисячний раз. Просто,я знаю, що вибрала не тей шлях в своєму житті,який би хотіла. Хоча я і не знаю,що я хочу.

Рєбата,то є фігово,коли не знаєш,чого хочеш в свої то 19!!! Я вся така принципіальне стерво, хоча це просто захист від навколишнього лайна. О,так боляче мені робили дуже багато раз,та й не тільки мені ,а кожному із нас…
Хуй з ним- наголошує мій мозок!
Але,то є все фігня,жаль, що мене так все це нагнітає…
Блін,як же мені хочеться побути з тобою в ліжку,зігріти свої ніжки..Ніяк не можудочекатисяліта,коли я буду з тобою,без начання,без всяих зайобів і тількиз тобою. Мені начхати, скільки було в нас косяків,і скільки ще їх ще буде..але мені хочеться бути поруч- це найголовінше.
і,так Привіт всім,і ласкаво просимо у світ проблем,дорослого життя,алкоголю,клубів, вишуканих сукнів,крепкого чаю, смачної їжі та ніжних поцілунків
п.с срала я на помилки