Здарастє,я агрєсор!!!

Фак,як же мені тяжко керувати своїми емоціями ,останнім часом,я просто зриваюся дурію на людях. Боженьки,як же мене все це підзаїбало..Я навіть не знаю,як самій собі допомогти..Мене зжерає повністю звір моєї ненависті до всього..Попити таблеток,не поможе..поки я в своїй голові не зможу переключати себе ,не вийде!!не вийде!я ж знаю,що не вийде!!

Хочеться кричати,довго до приспаку крові на губах..Щоб хоч хтось мені допоміг..я зломилася,як остання соломинка на полі..У вас,були відчуття,коли ти не можеш найти свого місця в житті,ти його шукаєш-шукаєш,спотикаєшся і все одно не знаходиш..ТИ у вічних пошуках свого щастя..

Я здаюся,всі люди аморальні і схильні до насильства,вони роблять посмішні висновки,накручують себе,не контролюють свої розмови і свій духовний стан всередині….Я така сама..

Мене так бісять люди,які знають мене повністью,і думають,що я ні нащо не здатна!Всі на скільки глибоко помиляються…НЕмає ніодної людини,яка  б кожну хвиилину або секунду провів протягом всього мого життя,незнають як я себе веду,що я робила,де я була і скільки всього пережила…Ох,верніть мені 11 клас,я б все поміняла і професії,і людей,і місцезнаходження!!Я б все поміняла,був би у мене хоч один шанс..
Я завжди думаю,за що, мені такі тяжкі випробування…Я нічого нікому не робила,звісно,якщо мені не робили..

Боженьки,повторюся,як я хочу поміняти все!!!!!
Хоча, я знаю,що я сама винна,могла би ж нормально все розрулювати,але ж моя імпульсивна натура не дає мені цього,вона весь час преться швидше мене..

Мамо,пробач мене, що я виросла не такою гарною дівчинкою,яку б ти  хотіла бачити. Я курю,пью,матюкаюсь,ніколи не можу знайти спільної мови з оточенням і недумаю головою,я пливу за течією,бо посрать мені на все…Взяти себе в руки?Оххх,нііі,ніЯкі руки не допоможуть..Біля мене немає ні однієї людини, на яку я б повністью поклалася б,біля мене немаєє нікого…Я одна,однісінька,і мені так боляче в середині,я просто повільно помираю..Якби у мене був тиждень до моєї смерті, я б навіть обрадувалася,я б відчула свободу..Що хоч десь є вихід..Ой,наченеться,це не вихід.іблабалбала….А ЯКЩО ДЛЯ МЕНЕ ЦЕ ВИХІД,САМЕ ДЛЯ МЕНЕ!!!! МОЖЛИВО,Я НЕ ВІДЧУВАЮ СВОЄЇ МІСІЇ В ЦЬОМУ ЖИТТІ?!ОТ У МЕНЕ ЇЇ НЕМАЄ..Бля,я не знаю,я так заплуталася у всьому,що не можу просто тримати все в собі!!!!